tiistai 25. joulukuuta 2012

I see your true colours, and thats why I love you

Joulu oli ja meni. Ei ollu yhtää joulufiilis joten makasin vaa koneel. Joululahjaksi sain vinyylisoittimen, 2 lippua We Will Rock You - musikaaliin & joitain vaatteita sekä sen yhen ihanan hajuveden.
 Ja vähän muutakin, mutta harmittaa että mulla ei ole kajareita tohon soittimeen. Jounin pitäis kattoo mulle joitai kaiuttimia. Löysin meiän vaatehuoneesta pari ihan kivaa vinyylii, mut mun äiti sano et mennää ens viikol turun yhel kirpparil missä niitä löytyy ihan älyttömästi. Siel kirpparil on ihanaa, Elvis tauluja & ihania korsetteja. Melkein sain äidin suostuteltuu ostaan mulle sellasen hienon punamustan :)





torstai 20. joulukuuta 2012

Working class hero with my horny horse

Vihdoin loma. Saa nukkuu pitkään. Olla yksin. Olla lihava. Kuunnella musiikkia. Mutta ei saa missään nimessä sanoa sanaa koulu. Mut tein päätöksen, laihdutus alkaa 26.joulukuuta. Ei mitään hyvää. Ei nuudeleita, karkkia, sipsiä, koulussa vain näkkäri & kotona puolet siitä mitä nykyään syön. Mä en oo mitenkää liikunnalline ihmine, mut onneks mul o hyvä aineenvaihtumine. Mut välil vien siskon koiraa ulos, ja kävelen lähimettäs. Inhoon juoksemista ja hölkkäämistä, mut koiran kaa se on ihan kivaa.





tiistai 18. joulukuuta 2012

Purple Rain

Joulu.. Hrr, ei mun juttu. Kaikki liikkuu kaupungilla tekopyhä ilme naamallaan. Hirvee stressi kaikesta. Ja joulujuhla. EI KIVA. Inhoon sitä juttuu mitä me ollaan tekemäs siel, enkä todellakaan pysty siihen. Muutenkin kotona hirveet riidat nykyää, mul menee koulu iha penkin alle jne. En vaan jaksa jouluu. Mun olo tuntuu yksinäiseltä ja tyhjältä. Mulla on jokapäivä huono olo. Koulussa joku/jotkut haukkuu mua, muutenki tuijottelee epämiellyttävästi ja kuulen kun musta puhutaan seläntakana jtn.Monta kertaa mua on myös haukuttu, sillon kun oon yksin. Siks ketää ei kuule mtn, enkä kyl haluiskaa et joku kuulis. Kotiin tullessa mun tekee vaa mieli mennä johonki nurkkaan ja jäädä sinne. Sulautua seinään, ja tarkkailla muita.   Mä jotenki aistin et mun kohal tulee suuria ongelmia tulevaisuudessa.








keskiviikko 5. joulukuuta 2012

I wanna know, have you ever seen rain?

Oon löytäny youtuben syövereistä ihania biisejä. Se on aika hauskaa kun ne biisit on mulle ihan uusii sit isäpuoleni tulee siihen ja rupee selittään kuinka se on nuorena poikana laulanu sen biisin mukana aina kun se soi radiosta. Ja kun kerroin että haluisin nähdä Greaser musikaalin sit se vaa selittää et se onki nähny sen jo ja selittää kuinka ihana leffa se onkaa. Sit ei voi kertoo mulle et mitä siin tapahtuu :(

& en tykkää joulunalusta, kun tulee pikkujouluja jne. Mun äiti juo tääl kotona ja huudattaa hirveitä iskelmiä. Sitten se raivoo kaikille et meidän pitäis siivota tääl ja muutenki osata käyttäytyä. No, mä ainaski vaan vedän esitysvaiheen päälle & siivoon tääl vähä enkä välitä siitä. Sit yleens meen olohuoneeseen koneel tai omaa huoneeseeni ja pistän jtn musiikkii pääl ja pompottelen mun korispalloo.

Se on kyl hauskaa et mun äiti on ihan psyko, se on hirmu vainoharhanen ja yrittää liikaa hallita mun elämää. Isäpuoli taas ärsyttävä, kun kuuntelen jtn musiikkia niin se tulee tohon viereen tanssii ja jos se ei osaa sen biisin sanoi niin se laulaa silti.. Mun oikee isä taas.. Se on rasisti, jota en enää haluu tavata kun se ei hyväksy erilaisuutta. Eikä mun isä haluu olla missään tekemisis äitini tai sisaruksieni kanssa. Alkaa ärsyttää kun selitän jotai mitä kivaa meil on joskus tapahtunu nii se vaa  "älä puhu niistä, mua ei kiinnosta"


Mä oon vaan jotenki tottunu noihin riitoihin ja kaikkeen muuhun paskaan etten osaa enää oikeen muuta kuin nauraa niille.  Sori ku tuli pitkä, teki vaa mieli kirjottaa.  Ja biisei tuli monta, mutta nää pyörii mun päässä ja en saa niitä pois mun päästä! Joan Jett ainaski koska se on aika uus tuttavuus mulle. 











lauantai 1. joulukuuta 2012

Hey bitch!

Tänään oli todellakin taantumus päälläns mul. En jaksanu välittää oikeen mistään ja en tehny mitään. Istuin vaan koneella ja söin. Syön aina, lihava kun olen. Mutta siinä on se ongelma että mua iljettää syödä samassa huoneessa missä on muita ihmisiä. Joten aina kun ketään ei ole kotona tai tiedän ettei mua häiritä, käyn jääkaapilla ja ns. "pitkällä kaapilla". Kerään kaikki herkut kainalooni ja menen alakertaan. Siellä syönsyönsyön. Nyt en oo syöny noin tuntiin ja maha kerjää ruokaa, mut taidan kiduttaa sitä ja syödä vasta parintunnin päästä.  



On nyt pakko ilmottaa että lempibändini on Queen, ja siitä lempihahmoni on John Deacon.
Vaikka arvostan Freddietä eniten, myötätunto kaartuu enemmänkin Johnin puolelle joka jäi muiden varjoon koska ei osannu laulaa. Mutta basistin taidot korvas laulutaidottomuuden. John kuitenki katos aika nopsaan parrasvaloista kun Freddie kuoli.



John Deacon ^




Ja videossa kuuluu ihana basson jumputus <3

Hey jude!



     Mäkin päätin sitten tälläistä blogia ruveta kirjoittelemaan. Kuvia en ota itse, koska en omista kameraa. Vaan poimin ne netistä. Olen ihan aloittelija, vasta lähipäivinä tälläinen on alkanut kiinnostamaan. Nojaa, kerron täällä päivän/viikon tapahtumista, riippuu ihan siitä että jaksanko raahautua koneelle.